HTML

Másik én...

Egy másik én... valakinek több van. Nekem minimum kettő. :-)

Friss topikok

Linkblog

2007.10.16. 10:20 Másikén

Pisilési szokások

Címkék: férfi pisi férfiak wc vizelés szokás szokások piszoár pisilés

Hannibál Lektűr-attitűd magázós (?) blogjában olvastam Az ülve pisilés filozófiája bejegyzést. Be is indult a fantáziám. Hogyan is pisilünk ma, mi férfiak... (a nőkről nem tudok nyilatkozni. Ilyen témában még nem cseréltem eszmét velük. :-))

Nézzük csak hogyan is pisilünk ma:

Hannibáltól megtudhattuk, hogy az eddigi klasszikusnak számító "állvapisilés" mellett itt az "ülvepisilés" alternatívája. Ami érdekes lehet: egyre több férfi választja ezt a megkönnyebbülési formát.

Tehát...
1. Klasszikus pisilési formáció: állva piszoárba vagy sima wc-kagylóba, parkban (vagy más egyéb nyílt terepen, amiben így benne van a "bárki megláthat" érzés varázsa) hazafelé tartva némi sörözgetés után... ezt szokás csoportosan is végezni.

Az állva pisilésnek többféle verziója lehet:
1.a. Klasszikus forma: ahogy írtam, piszoár vagy wc-kagyló állva, egyenes tartásban, egyik kézzel a nadrágot (alsót, stb.) tartva, másikkal a szerszámot irányítva.

1.b. Reggeli, superman pozitúra: amikor a lompos még nagyon meredezik muszáj a célzást elősegítendő egyik kézzel betámasztani a másikkal meg lenyomni. Sajnos ebben az esetben az ülős technika kilőve...

1.c. Alkoholos befolyás alatt némi támaszték használatával: jobb esetben fal, a szabad ég alatt fa, bokor, vagy bármi más, ami csak az utunkba akad.

Ennek többféle variációja lehet: támaszték használata vagy anélkül, némi stabilitásvesztéssel, dőlöngélés, láb, nadrág lepisiléssel kombinálva.

Ha minden kötél szakad, megkérhetjük barátunkat, hogy hagy támaszkodjunk neki.

Ha már nincs más lehetőségünk, akkor lehet a ruhába is elengedni, diszkréten. (Ez nem feltétlenül történik állva.)

1.d. Ha nagyon alternatívak akarunk lenni, akkor kérhetünk külső segítséget is... ha nem tudjuk kezünkkel kézbe venni a dolgokat. (De ez már inkább a szexualitás területéhez tartozik... pláne, ha tovább boncolgatjuk a kérdést.)

2. A kevésbé klasszikus: ülve, ezt kizárólag wc-kagylón ülve. (Nem hiszem, hogy találunk a szabad ég alatt csak pusztán pisilést végző férfit, aki ezt a tevékenységét ülve végezné el. Ha más is távozik, akkor... meglehet.)

Milyen forma van még?

1. A kézmosós, amikor is dolgunk végeztével kezetmosunk. Ez történhet bárhol: otthon, munkahelyen, szórakozóhelyen, ha szerencsénk van még a természet lágy ölén is... ha van közkút a közelben vagy esetleg némi ásványvíz, kulacsban víz, stb.

2. A kézmosás nélküli: ezt gyakran alkalmazzák férfitársaim. Ez is történhet bárhol: klasszikus eset, a hazafelé tartós, bulizós, sörözős, közösségi vagy anélküli természet lágyölén történő vizelés, ha nincs közkút a közelben, sem egyéb vízforrás.

Nagyon gyakori az otthoni kézmosás nélküli formáció, ami ugye nem is lenne baj, hisz otthon azt fogdosnak össze férfitársaim, amit akarnak. Gond csak a nyilvános helyen történő megkönnyebbülés után van, amikor is nem csak a wcajtó kilincsét, hanem férfitársaink kezét, ruháját, vagy épp barátnőnkét fogdossuk meg "pisis" kézzel némi nadrágszárba törlés után, megszabadítva kezeinket a felesleges cseppektől.

Egyéb formációs tapasztalatokat szívesen várok a kommentekben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://masiken.blog.hu/api/trackback/id/tr11197829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása